• Ziua Armatei României

    „Astăzi, pe 25 octombrie, Ziua Armatei României, simţim o mare mândrie. Suntem urmaşii unei armate care a ştiut de fiecare dată să apere independența, suveranitatea, integritatea teritorială a statului. Avem un trecut glorios şi suntem datori să-l ducem mai departe. Suntem mândri de înaintaşii noştri“, a spus col.

  • Ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului

    În data de 29 mai 2016, a avut loc în parcul din fața Catedralei Ortodoxe ”Sfântul Ioan Botezătorul”, din Făgăraș, ceremonia de dezvelire și de sfințire a Monumentului Eroilor din Țara Făgărașului, căzuți la datorie în Primul Ră

  • 1 aprilie 2016 - 110 ani de istorie ai Centrului de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”.

    Centrul de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu", continuator al tradiţiilor de luptă a Şcolii de Tragere a Infanteriei, a sărbătorit, vineri, 1 aprilie, o sută zece ani de existență, adăugând îndelungatei şi bogatei sale experienţe încă un an de neîntreruptă continuitate.

You are here

DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI MILITAR ÎN GARNIZOANA FĂGĂRAŞ

Nr. :

Marţi, 12/02/2019

Sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 10:00, în Piața Tricolorului, va avea loc ceremonia depunerii jurământului militar pentru soldații aflați la Cursul de formare soldați profesioniști, promoția “Centenarul Marii Uniri”.
Vor rosti jurământul de credință față de țară un număr de 88 de militari (66 băieți și 22 fete) care se instruiesc în cadrul Centrului de Instruire pentru Infanterie şi Vânători de Munte "Constantin Brâncoveanu".
Jurământul militar se depune de către fiecare militar la intrarea sa în rândurile forţelor armate, după ce şi-a însuşit principalele îndatoriri ce îi revin, semnificaţiile Jurământului militar, ale Drapelului de luptă şi cerinţele disciplinei militare.
Jurnaliştii interesaţi să asiste la festivitate sunt aşteptaţi sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 09:30, în Piața Tricolorului (în faţa Casei de Cultură). Persoană de contact, locotenent Gabriel Chiriloiu, telefon 0768163833.